Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Safranbolu Muhtarlar Derneği 1.Olağan Genel Kurulu 18-10-2009
Safranbolu Muhtarlar Derneği 1.Olağan Genel Kurulu’nu dün Zalifre Otel’de gerçekleştirdi. Genel kurula Belediye Başkanı Necdet AKSOY, milletvekili Cumhur ÜNAL, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, daire müdürleri ile davetliler katıldı. Tek listeyle gidilen yeni yönetim seçiminde dernek adına bir konuşma yapan Barış Mahallesi Muhtarı Şahin YAVUZ şu görüşlere yer verdi. “ Derneğimizin kuruluş amaca; muhtarlarımızı bir araya getirerek birlik ve beraberlik içinde hareket etmek; köylerimizin ve mahallerimizin sorunlarını kendi aramızda tartışarak birliktelik içinde resmi kurumların bize vermiş olduğu destekler çerçevesinde hizmetlerimizi hızlı ve adil bir şekilde Safranbolu Köy ve Mahalle halkına sunmaktır. Derneğimizin kuruluş aşamasında bizlere destek veren herkese muhtarlar derneği olarak şükranlarımızı sunarız. Safranbolu muhtarlar derneği yönetim kurulu Şahin YAVUZ, Şevki ALPER, Şeref YAVUZ, Yaşar BAŞARAN, Mustafa SÖZEN, Mehmet UĞUR ve Ali Osman ERTEN’den oluşuyor.