MUHTARLAR DERNEĞİ YENİ GÖREVE BAŞLAYAN İLÇE JANDARMA KOMUTANI VE BÖLÜK KOMUTANINI ZİYARET

Safranbolu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Metehan Abdi'yi, Safranbolu Muhtarlar Derneği ziyaret etti.

Safranbolu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Metehan Abdi'yi, Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz ve yönetimi ziyaret etti.

Safranbolu’nun çok sakin ve güzel bir şehir olduğunu ifade eden

Yavuz, “Muhtarlar olarak hem mahallelerde hem köylerimizde güvenlik güçlerimizle birlikte çalışmalar yapıyoruz. Güzel bir çalışma örneği hayata geçiriyoruz. Muhtarlar olarak mahalle ve köylerimizde güvenlik güçlerimize elimizden gelen yardımı yapıyoruz ve destek veriyoruz.” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatıyla Afrin’de bulunan terör örgütlerini temizlediğini hatırlatan Yavuz, “Biz muhtarlar olarak her zaman askerimizin yanındayız. Sınırlarımızı tehdit eden her türlü terör örgütüne karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimizi başarılı bir operasyon yapmaktadır. İnşallah Tüm sınır hattımız teröristlerden temizlenecektir.” diye konuştu.