Muhtarlardan Jandarmaya Ziyaret

Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin YAVUZ, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Emrah AYDIN'ı ziyaret etti.
Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin YAVUZ ve yönetim kurulu üyeler İlçe  Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Üsteğmen Emrah AYDIN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yavuz, ziyarette yaptığı açıklamada, muhtarlar olarak her zaman jandarma teskilatı ile birlikte çalıştıklarını söyledi.
Özellikle jandarma sorumluluk bölgelerinde muhtarlar olarak ortak çalışmalar yaptıkların ifade eden Yavuz. yapılan ortak çalışmaların hem halkın huzuru hemde mal ve can güvenliği açısında da önemli olduğunu belirtti. Safranbolu'nun UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer aldığını hatırlatan Yavuz, "Anadolu'nun özeti konumunda bulunan ilçemiz gerçekten huzurlu ve sani bir yerdir. Her bir karış tarih olan ilçemizde Safranbolu Muhtarlar Derneği olarak her zaman yanınızda olduğumuzu tekrar belirtmek istiyoruz "dedi. Üsteğmen Aydın da ziyaretten dolayı Yavuz ve yönetimine teşekkür etti.