TOTAL DAN YÜZDE 4 İNDİRİM ANLAŞMASI
TOTAL'den Muhtarlara indirim.
Safranbolu Muhtarlar Derneği TOTAL akaryakıt istasyonları ile bir anlaşma yaparak üyelerine yüzde 4 indirim anlaşması yaptılar.
Safranbolu Muhtarlar Deneği başkanı Şahin YAVUZ; "Dernek olarak yaptığımız anlaşma ile üyelerimize TOTAL akaryakıt istasyonları yüzde 4 indirim uygulayacak. bu indirimden yararlanmaları için dernek üyelerimize bir kimlik kartı çıkartırdık. akaryakıt almak için gittikleri istasyonda bu kartı göstererek indirimden yararlanacaklar.
Safranbolu Mhutarlar Derneği olarak daha öncede bu tür anlaşmalarımız oldu ve dernek üyelerimiz memnun kaldılar. Muhtarlar kendi bölgesindeki çalışmaları için zaten araçları ile seyehat ediyorlar. Bu indirimle dernek olarak bizde bur nebze olsun katkıda bulunmak istedik. tOTAL akaryakıt gurubuna teşekkür ediyoruz."dedi.