Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player






Kaymakam Beyden Safranbolu Muhtarlar Derneği Ziyaret
Muhtarlardan Kaymakam'a Süpriz ilçemize yeni göreve başlayan kısa sürede Safranbolu'daki ki tüm kurumlarla yakın temas sağlayan Kaymakam Mehmet TÜRKÖZ'ün doğum günü olması nedeniyle Safranbolu Muhtarlar Derneğibir süpriz doğum günü kutlamas yaptı.
Safranbolu Muhtarlar Derneğine iade-i ziyaret yapan Kaymakam TÜRKÖZ'ün doğum gününün kutlayan muhtarlar kendisine bir tablo hediye etti. Ziyartten duydutları memnuyiyeti belirten dernek başkanı Şahin YAVZU "Kaymakam bey bizlerin kendi bölgelerimizdeki eksiklerle birebir ilgileniyor ve uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Kendisine teşekkür ederiz ve nice güzel başarılı yıllar dileriz" dedi.
Kaymakam Mehmet TÜRKÖZ muhtarlar derneğinin anı defterine şunları yazdı."Safranboul Muhtarlar Derneğinin benim için özel bir gün olan doğum tarihimde ziyaret ettim. Öncelikle tüm köy ve mahalle muhtarlarımızı çalışmalarıdan başarılar dilerim.
Biz mülki idare amirleri ile vatandaş ile arasında bir köprü vazifesi görern muhtarlarımızıdır. bizim elimiz, ayağmız gözümüz ve kulağımızdır. Muhtarlarımız ile birlikte Safranbolu'da7 gün 24 saat hizmet vereceğiz ve işbirliği yapmaya devam edeceğiz. Bütün muhtarlarımıza selam ve sevgiler sunarım.